Autentisk Lederskab ☆ Udvikling af ledere og medarbejdere via musikkens kompetencer
Foredrag ☆ Teambuilding ☆ Coaching ☆ Facilitator Asger Steenholdt
Asger%252BSteenholdt%252B-%252Bwww.asgersteenholdt.com%252B-%252Bfoto%252BTorben%252BS%2525C3%2525B8rensen%252B07.jpg

om

Asger Steenholdt

 

Asger er en engagerende facilitator og erfaren foredragsholder, der med sin store indlevelsesevne og spontane og undersøgende facon altid efterlader deltagerne inspirerede.

Han kombinerer sin store erfaring fra 30 år som musiker på højt niveau – som bassist og guitarist i Big Fat Snake siden 1997, og inden da med navne som Lars H.U.G., Savage Rose, Caroline Henderson, Linie 3 og mange, mange flere – med sit arbejde med at udvikle ledere og medarbejdere på en autentisk måde.

Som komponist har Asger skrevet både teatermusik, rockmusik og meditativ musik, og han har lavet den kaleidoskopiske musik i ”inmu”-puden der har modtaget Danish Design Award i 2018 og German Design Award i 2019.

Som konsulent er han den primære drivkraft i Authentic Leaders, der arbejder med udvikling af autentiske ledere og medarbejdere. Desuden er han næstformand i brancheorganisationen Dansk Artist Forbund, der blandt sine medlemmer tæller de største danske stjerner indenfor både musik- og cirkusverdenen.

Privat er han gift med sangerinden Yasmin og far til fire børn.

 

Kontakt

Et samarbejde - hvad enten det drejer sig om coaching, teambuilding eller foredrag - er altid et spørgsmål om kemi. Kontakt mig så vi kan finde ud af om der er et match. Mit netværk er meget stort, og er jeg ikke den rette til opgaven, så hjælper jeg dig gerne til at finde den du leder efter.

Book et Møde ▸

Asger Steenholdt, Founder & Facilitator

Asger Steenholdt, Founder & Facilitator