Autentisk Lederskab ☆ Udvikling af ledere og medarbejdere via musikkens kompetencer
Foredrag ☆ Teambuilding ☆ Coaching ☆ Facilitator Asger Steenholdt
Asger+Steenholdt+-+2+-+www.asgersteenholdt.com+-+foto+Torben+S%C3%B8rensen.jpg.jpg

Foredrag

Tid til et sparke r.. indlæg?

 
Authentic Leaders logos.003.png

Hvordan får du Walk Away Power uden at have Fuck You Money?

- et Rock’n’Roll mindset til karrieren og til livet

I dette underholdende foredrag, hvor Asger ikke holder igen med sproget fra turbussen, får publikum anekdoter fra et langt liv som turnerende musiker med nogle af landets største navne.

I hver historie er der mulighed for at lære noget og reflektere; hvad gør jeg godt? Hvad kan jeg gøre anderledes? Hvad kan jeg lære af de komiske fejl som musikere, orkesterledere, bookere, pladeselskaber og managere gør? Hvilke gode ideer kan jeg få fra det, de gør rigtigt?

Og hvordan kunne det gavne mig at få lidt mere Rock’n’Roll mindset ind i mit eget liv?


Authentic Leaders logos.002.png

Lad dig berøre!

Autentisk Lederskab gennem musik

Hvad er det musikken kan, som er på den anden side af ord? Hvorfor kan musik beskrive og vække følelser så præcist og rammende, at du nogle gange ville ønske at du kunne lukke ørerne?

I dette musikalsk foredrag kommer Asger ikke med svaret, men undersøger sammen med publikum hvordan musik både kan give energi, skabe flow og bringe en i kontakt med dybe følelser.

Vi lytter til eksempler på musik, der bevæger og – måske – heler. For musik kan være medicin i sig selv. Og når du bruger musik til at åbne dit hjerte og mærke din sårbarhed kan det hjælpe dig til at blive mere autentisk. Det er ikke bare en påstand; det er der faktisk videnskabeligt belæg for.


Authentic Leaders logos.001.png

Rå kreativitet

Musikkens opskrift på hvordan man får ideer

Med afsæt i kendte sange fra ud- og indland kommer Asger med eksempler på hvordan musikere og komponister har skabt store hits gennem en blanding af uheld og vedholdenhed. På hvordan ærgrelse kan blive til energi og hvordan fejl kan vendes på hovedet og blive til en kreativ gnist. Publikum får også mulighed for at komme en tur i det kreative maskinrum og høre om hvordan et par af Big Fat Snakes sange lød i demoversion og i færdig version. Hvem ved; måske nogle blandt publikum går hjem med inspiration og mod til at være lidt mere kreative i hverdagen!


Authentic Leaders logos.004.png

Rock’n’Roll Leadership

Ledelse er på en gang utroligt enkelt og utroligt kompliceret. Det samme gælder rock’n'roll...

Hvor musikeren har et publikum, et marked og et ego, der skal underholdes, har lederen typisk en opgave, en medarbejdergruppe og en direktion der skal tilfredsstilles. Og lighederne er større end forskellene, vil du opdage. Med humor og engagement bliver I invitereret ind i musikuniverset, hvor både lederens og medarbejderens udfordringer bliver tydeliggjort. Samtidigt synliggøres pointer fra musikkens verden i forhold til de dilemmaer, som ledere og følgere dagligt skal forholde sig til. Til sidst reflekteres der over hvordan Rock'n'Roll Leadership kan påvirke effektivitet og trivsel i en dynamisk hverdag.

Foredraget holdes i samarbejde med Hans Fagt, professionel musiker og adjunkt på CPH Business.


Photo by Andrés Gómez on Unsplash

Målgrupper

Alle foredrag kan målrettes ledergrupper, medarbejdergrupper og blandede grupper, og kan skaleres fra et foredrag på 30-90 minutter over en halvdags workshop til et heldags seminar.

Titler og indhold på foredragene kan varieres og vinkles efter behov, så indlægget bliver 100% relevant og taler direkte ind i udfordringer og muligheder hos deltagerne.

Kontakt mig og få en uforpligtende samtale om jeres behov og muligheder.